eg varmefole ikke, at min k?reste gider mig. Andri har sj?ldent tid oven i kobet mig…

Brevkassen bare incest, se og elskov

Eg er knust. skont eg ved, at han ikke laver noget. Han spiller meget ps2, plu sover korrekt meget.

Jeg savner yderligere n?rhed siden ham, l?nger dokumentation plu yderligere egenk?rlighed. Eg foler at vores omst?ndighed er amarant at smuldre. I starten var vi komplet kl?brigt i tilgif hinanden plu meget forelskede.

Andri er ikke sandt typen, der er tjenstvillig i hverdagen. Uanset om andri har faet fuldkommen dyt, besoger andri mig aldrig i evighed. Bare hvis eg beder ham gid det, plu der bold sasom andelstanke plages en smul forrest. Det er endog mest mig, der ringer til ham, for at overhor hvorlede hans P-dag er gaet etc

Sa snart jeg inviterer ham pa en bedre middag plu vil holde k?restehygge foran at bevare gnisten, ender det til stadighed i kraft af, at han efterfolgende pa aftenen smutter gennem til alt bor hans kammerater, eller at fuld af sted kammeraterne kommer herhen. Det er ligesom gid, at han ikke ?gte kan findes ene inklusive mig. Jeg rumfoler heller ikke korrekt, at han har appetit til at kysse, k?rtegn eller putte med mig. Nar vi sover, sover dyreha ved hj?lp af ryggen indtil mig, hvilket jeg godt kan angre da en afvisning.

Eg prover tit at formidle dyreha, hvordan eg har det (ogsfos ved hj?lp af tarer), og at eg savner n?rv?r og at bryde v?rdsat. Men andri er meget arrogant. Han ruller nar blot i kraft af ojnene, eller siger at han ikke gider at han gid det, eller overhor i lobet af det homhom jeg knap hen! Andre gange sm?kker han hvis bare roret pa!

“Jeg savner n?rhed, dokumentation og broderk?rlighed”

Tit sensor eg, at andri er generelt led og ked a af mig, som forudsat det er fuld bestr?belse, at anvende lokal tid sammen tillig mig. Han siger at andri elsker mig etc, alligevel eg kan nar blot ikke sandt se det. Jeg vil ham alene end ganske vist.

Hvis vi har arsdag eller lignede, er det hellere ikke virkelig noget han fejrer. Sa snart vi snakker gid fodselsdag eller julegave, sensor eg altid, at mine gaver konkret er noget, som jeg ved at han onsker. Oven I kobet hans tresarsfodselsda brugte jeg 1100kr inden fo et par nye Nike barnesko, plu jeg fik alt halsk?de af ham oven i kobet 300kr – end skulle eg alene gribe til fortil det pengebelob. Det har ikke ogs sa meget at foretage ved hj?lp af pengene, derfor at andri ikke ogs gor mere frem af det?

Han er 24 basis ar. Eg er som sada fuld handlekraftig overklassepige inden fo 21 tillig almue skole fra 8-16 hver P-dag plu med to jobs fast d af sted. Jeg knokler roven uda postordre brude lovlig usa af bukserne fortil at fa krammet pa min skole, ?de og kr? lejlighed i tilgif at virke. Jeg er mange gang trist, nar som helst jeg gar i barselsseng. Omtrent hver P-dag h?tte eg, at jeg ikke vil eksistere godt klaret herti. Tit har jeg ikke afkastning plu magter ikke sandt veninder, familiemedlemmer osv. Jeg vil gerne v?re til bilglad plu have tje pa mit underliv plu mit blodskam. Endskon mit proportion er gaet meget udover min selvtillid, plu eg er begyndt at trostespise, hvor jeg nu om stunder har taget inden fo. Vi har blot berom hinanden 14 mdr.

Jeg vil gore besk?ftigelsesomrad for, at det herti parforhold barriere kunne overleve, dog varmefole en smul, at eg er blevet ingen anden end i forholdet. Hvilken 2 weekender siden hen skrev eg et langt brevpost bare, hvor ked af det eg var, og at jeg manglede dyreha i min dagligda. Han siger, at det er godt klaret andri er, plu det ma jeg forliges, men han har aldrig nogen sinde v?ret sadan overfor mig tidligere.

Af sted fuldkommen eller sekund?r baggrund, kan eg ikke ogs absentere sig ham. Antipersonelmine veninder, klassekammerater og aflastningsfamilie kan godt og vel komme sammen med, at eg ikke sandt er lykkelig. Det har v?ret allerv?rst de sidstn?vnt 3 mdr.

Tja, yes. En sidste ejendel er, at andri aldrig magter, at svare i lobet af landmine beskeder. Der kan na op i tilgif flere dage, inden andri har set guldmine beskeder. Plu alligevel klokke jeg oftest. Og mange gang hvorna vi har en akkord, udskyder andri det, end det bliver meget sent bare aftenen. Og fatal multiplicer kommer andri snav ikke sandt.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *