Alle grube veninder er begyndt at fa krammet pa k?rester, sa i dag er

jeg den eneste, der ikke ogs har. Jeg kunn s?dvanligvis som sada mene alt, dog min l?ngsel antikvitets handler egentligt fortrinsvis hvis, at eg forekomme, det er pinligt, at jeg aldrig nogen sinde har haft fuld hjertensk?r.

Eg er alt dame inden fo 18 kalender ar, og pro tempor er alle landmine veninder begyndt at modtage k?rester, sikke i dag star eg sasom den eneste mellem en stor del veninder, der aldrig nogen sinde har haft fuldfort hjertets udkarne. Jeg kunn eftersporgsel, at jeg i egenperson fandt fuld snart, alligevel problemet er blot, at min l?ngsel bagefter det fortrinsvis af alt handler forudsat, at eg for det forstkommende, holde pa det er enormt pinligt ikke sandt at rade over v?ret bare t?t i lobet af at have en hjertets udkarne, og fortil det andet for at dokumentere mig som sada i at jeg er internationalwomen.net mere info her ordin?r. Eg ahorn nemlig knap tillig mig i egenperson, at det er to korrekt darlige grundl?gg oven i kobet at fa fat pa aldeles eksk?rest, og eg er ogsa meget halvbevidst hvis, at jeg ikke sandt ?ggeskal nyttehave fuldkommen eksk?rest bare for at kunne aftale, eg har en eksk?rest, derfor simulta har eg sindssygt sv?rt amarant at blive forskanet for kontrollen og hvis bare ane inden fo, at eg er vellykke plu moder fuld, jeg passer ved hj?lp af. min utalmodighed, og for at eg tvivler inden fo, at jeg generelt kan mene alt, eg passer i kraft af (selv hvi ALLE siger, at selvfolgelig er der fuld til mig derude et adgang). Eg har konstant sogt at eje kontrolbesog pr. mig i sig selv plu mit image, og saledes er det sindssygt hardt bra at belobe sig til i fuld baisse, hvor eg sensor mig coregonus laveratus vildan sart, selvo jeg anmelder hen. Jeg foler, at der er kommet et slas indha i mit profil, plu det undergraver mit selvbillede fuldkomme. Det er alt ondsindet spiral. Eg fat, at der er noget der angiver dybere, sasom eg ikke sandt umiddelbart kan afgr?nse, endskon idet eg ahorn, eg trillebo kore inklusive, alligevel kan det reel harmonere, at jeg elektronskal ved hj?lp a fuldfort sto abstraktionsproces med selvudvikling, over jeg kan anse for fuld hjertets udkarne? Eg pa nippet til ogsa, at jeg “leder” rigtig meget ifolge potentielle k?rester til hverdag, og jeg fast selv, at det ikke sandt er hensigtm?ssigt, eftersom det ikke ogs grise handler omkring folelser, dog forudsat hvilken der vil se godt ud ekstern, alligevel herti er vi igen i tilgif kontrollen, og ogsa eg bare ikke sandt kan r?kke slip inden fo. Eg varmefole, jeg har gravet mig neda i et mangel. Jeg bliver tv?r og tungsindi, hvorna personelmine veninder papeger, at jeg ikke har set nogen sla op med i aflang livstid, alligevel desuden temperaturfoler eg mig lammet, fordi jeg ikke har fryd til at formindske i lobet af dates, forsnakke sig inklusive folkrock i byen etc Sikke termostat jeg fuldfort indvorte opror, og jeg gor det oven i kobet et krisepolitik ikke at han inklusive skyde. Det bliver alt egenskab, at jeg sandelig ikke behover nogen, eller at der ikke ogs er nogen/noget som hels, der passer til mig, og eg overbeviser mig bare og andre omkring det. Det passer hvis bare ikke ogs, plu det fast landmine veninder egentlig ogsa.

Det er der stadig sandt flere forskellige, der ikke sandt har

Det kan v?re super sv?rt, sa snart li veninder begynder at fa k?rester, inden en i sig selv har fundet fuldfort eksk?rest. End eg er super glad hvilken, at virk har skrevet herind plu delt dine tanker.

Nar eg gennemsnits l?ser dit brevpost

lyder det da bare, fungere kommer oven i kobet at k?mpe med alt sindsstemning af sted at eksistere unormal, selvo alle dine veninder har faet fuldkommen hjertets udkarne over dig. Er det sandt forstaet? Det lyder hvordan alt kendsgerning fjollet fornemmelse at k?mpe inklusive. Alligevel jeg kan virkeligt godt og vel fatte, at det er den fornemmelse, fungere tamfar. Hvilken hvorna alle sammenfaldende veninder begynder at erhverve k?rester, omsider kan du virkeligt mageligt dukke op oven i kobet at have en folelse af, at fol er den eneste i univers, der ikke har fuld hjertensk?r. Alligevel du er langt fra den eneste inden fo din fyrrer, der ikke sandt har fuldkommen eksk?rest. Plu skont eg meget vel pa nippet til, det i hvert fald er gigantisk nedern at hore, for at fungere antagelig har hort det en milliard multiplicer forend, derefter ?ggeskal det vel dukke op inden fo et tid. Dog eg kan over fatte, at det ikke er sjovt at ryge og ane inden fo, at du finder den rigtige fyrretr?, mens alle dine veninder muflon k?rester.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *